Çorakdere İlkokulu
ÇORAKDERE MAH. OSMANDERESİ MH SK. ÇORAK DERE ILKOKULU BLOK NO 74 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Vizyonumuz, tüm çocukların sevildiği, saygı duyulduğu ve tüm potansiyellerini geliştirmeleri için desteklendiği, yaşam boyu öğrenme için temel oluşturan, güvenli, saygılı ve kapsayıcı bir okul ikliminde, yaşam boyu bağımsız öğrenenler olabilmeleri için teşvik edici, yüksek kaliteli bir eğitim sağlamaktır.

MİSYON

Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

SOBA

43 KM

KÖY

Diğer Hususlar

2023-2024 eğitim öğretim yılında 1,2,3 ve 4. sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim görmektedir.İlkokul olarak 8 öğrencisi bulunmaktadır.